Wat klanten vertellen

Onze reviews.

Door uw mening over ons te geven, helpt u ons de kwaliteit van onze zorgverlening te verbeteren. Hiermee helpt u anderen die op zoek zijn naar een fysiotherapeut een weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we erg op prijs uw mening over ons te horen.

Kom in contact

06 199 498 93

"

image
Nadia is een lieve vrouw en een echte professional wat fysiotherapie betreft. Ze is hardhandig in de positieve zin van het woord. Ze geeft goede oefeningen met veel resultaat, daaruit blijkt hoeveel kennis ze heeft van haar vak. Een echte sociale, empathische en professionele vrouw! Zeker een aanrader.”

"

blank-profile-picture-973460_1280

Wat ben ik ontzettend blij dat ik via via bij Nadia terecht ben gekomen! Vanuit de verloskundige doorgestuurd naar een gespecialiseerd bekkenfysio ivm bekkeninstabiliteit. Maar zij heeft in 4 behandelingen niet voor elkaar gekregen wat Nadia in 1 behandeling heeft bewerkstelligd. Ik zal dan ook mijn behandeling bij haar blijven voortzetten en mocht ik ooit andere klachten hebben is zij de 1e die ik bel. De vriendelijkheid, kundigheid en hygiëne staan overduidelijk hoog aangeschreven. Voelde mij meteen op m’n gemak en begrepen, echt ongekend!

"

WhatsApp Image 2022-02-22 at 14.34.45

Mijn ervaring met Nadia zijn uiterst positief. Ze nam mijn klachten altijd serieus, en samen hebben we een plan opgesteld om van mijn klachten af te komen. Ze was altijd goed bereikbaar en vriendelijk. Met mijn klachten voelde ik me gehoord bij haar.

Tijdens de sessies vond ik het fijn dat ik zelf ook kon aangeven wat voor therapie voor mij het beste hielp. Ze heeft me uiteindelijk de tools gegeven om tot op de dag van vandaag van mijn klachten af te komen.

"

blank-profile-picture-973460_1280
Na een aantal jaren weggeweest te zijn, ben ik blij dat ik Nadia weer heb gevonden. Anderen hebben de klachten niet zo weten te behandelen als dat Nadia dat kan! Ze weet de pijnlijke plekken te vinden en geeft goede oefeningen mee!

"

blank-profile-picture-973460_1280
Ontzettend fijn geholpen. Ik voelde mij gelijk al wel gehoord en kreeg ook snel het gevoel dat ik serieus genomen werd. De behandelingen hebben erg geholpen!

"

blank-profile-picture-973460_1280
Een top praktijk en erg deskundige fysiotherapeuten. Ik ben bij Nadia onder behandeling geweest en ik heb niks anders dan lof voor haar en haar werkwijze.

"

blank-profile-picture-973460_1280

Nadia is een geweldige vrouw en fysiotherapeute. Ze weet precies de goede plekken te vinden en is niet bang om hiermee aan het werk te gaan. Naast masseren weet Nadia precies welke oefeningen je helpen om zelf je spieren om te bouwen. Daarnaast heeft ze veel interesse in jou als persoon, wie je bent, en waar je je mee bezig houdt. Ze leeft heel erg met je mee, maar is wel heel eerlijk. Wat ik ook een pluspunt vind is dat Nadia bezig blijft om nieuwe dingen te leren; alles om jou als patiënt verder te helpen. Ik vind Nadia een 100% aanrader, ik ben wel eens bij een andere fysiotherapeuten geweest, maar niemand is zo goed als Nadia!

 

"

blank-profile-picture-973460_1280

Nadia is een op en top vakvrouw! Ze heeft mij van mijn klachten afgeholpen door goed onderzoek te doen naar de oorzaak en deze aan te pakken. Ze verstaat haar vak en is geïnteresseerd in mensen. Dit is haar kracht. Ze kijkt verder, luistert naar je en haar behandelingen zijn resultaatgericht. Ik blijf onder behandeling voor de follow up, maar stiekem ook omdat ik haar niet kan missen. Een mens met het hart op de juiste plaats en met verstand van zaken. Een echte aanrader!

"

blank-profile-picture-973460_1280

Vergis je niet: deze leuk ogende dame is een keiharde masseuse en onder het motto: zachte heelmeesters maken stinkende wonden, wordt je echt stevig onderhanden genomen en dat is uiteindelijk perfect voor de genezing.

 

"

blank-profile-picture-973460_1280
Ik ben sportinstructeur en ben hypermobiel, daardoor komt het weleens voor dat ik een blessure heb en dan ga ik naar Nadia. Ik ga er liever niet naar toe want zij weet altijd precies de pijn plekken te vinden. Woon je in de omgeving van het centrum (en nu dus ook Oosterhout) dan is Nadia een aanrader!

"

blank-profile-picture-973460_1280
Nadia is ten eerste een ontzettend leuke, lieve, vrolijke vrouw. Daarnaast is ze een hele fijne en goede fysiotherapeute. Zij voelt precies waar ik last heb, zonder dat ik hoef te zeggen waar dat precies is. Ze masseert flink en is daarbij niet al te bang om je dat te laten voelen, wat vervolgens erg goed voelt bij de spieren. Dit heb ik vaak gemist bij andere fysiotherapeuten. Daarnaast geeft Nadia goede oefeningen mee en moedigt ze je aan om deze te blijven uitoefenen. Ik vind Nadia de beste fysiotherapeute die ik ken en ik beveel haar voor 100% aan!

"

blank-profile-picture-973460_1280

Beste fisiotherapeut van de regio Nijmegen, weet perciec wat zij moet doen bij de iedere klacht, dus een echte aanrader.

Ik heb al 2 jaar goede ervaring mee.

Help anderen door uw mening te geven. De links naar reviews ziet u hieronder: