Onze behandelingen

Revalidatie na Covid-19.

Veel mensen die COVID-19 hebben doorgemaakt, ervaren naast fysieke beperkingen ook problemen op emotioneel, cognitief en/of sociaal gebied. Onze therapeuten kunnen u ondersteunen bij het herstel na Covid-19.

Kom in contact

Hoe gaan wij te werk?

De behandeling.

Corona blijkt een hardnekkig virus te zijn dat veel invloed heeft op verschillende lichaamsfuncties, zoals longen, hart, geur/smaak, spieren & conditie. Veel mensen die COVID-19 hebben doorgemaakt, ervaren naast fysieke beperkingen ook problemen op emotioneel, cognitief en/of sociaal gebied. Het gaat hier om zowel diegene die een ziekenhuisopname hebben gehad, als al die mensen die thuis corona (al dan niet positief getest) hebben doorgemaakt. De diverse restklachten kunnen leiden tot uitval van deelname aan werk, sport en maatschappij.

Patiënten hebben veel baat bij adequate fysiotherapeutische revalidatie, vaak in samenwerking met andere disciplines zoals huisarts, ergotherapeut, diëtist en psycholoog.

Onze fysiotherapeuten ondersteunen u in het herstel na Covid-19. We kijken tijdens het eerste intakegesprek, samen met u naar de mogelijkheden om de activiteiten in het dagelijks leven te hervatten.

Eerste afspraak

Kom in contact.

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut zich een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan stelt de fysiotherapeut de diagnose en stelt het behandelplan voor. U bespreekt dit samen, want uw persoonlijke situatie en doelen staan hierbij centraal. Stel dus ook vooral uw vragen aan de fysiotherapeut en vertel wat u graag wilt bereiken. U krijgt dus altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt.

Passie

Ons vak is onze passie! U zult bij ons alleen maar enthousiaste medewerkers treffen die u met passie zullen behandelen.

Waardigheid

Waardigheid staat bij ons hoog in vaandel! Wij zullen altijd waardig met u en uw lichaam omgaan.

Innovatie

Wij blijven de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied actief volgen en toepassen!

Aanvraag verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.