Fysiotherapie De Noorderster

Over ons.

Gedreven door onze passie voor onze mooie vak en ons hart voor de medemens werken wij met een hoofddoel: u helpen om uw fysiotherapeutische doelen te behalen en u klachtenvrij te laten bewegen

Kom in contact

Over ons

Ons verhaal.

Na 14 jaar in loondienst gewerkt te hebben, heb ik- Nadia Dolatabadi- in 2015 mijn eerste praktijk geopend in het sportcentrum van Fit For Free aan de Akkerlaan in Nijmegen. Deze praktijk genaamd “Yorbody Fysiotherapie Nijmegen” is al vanaf het begin een groot succes.

Na dit succes ben ik opnieuw de uitdaging aangegaan; 1 september 2017 opende mijn tweede praktijk, “Fysiotherapie de Noorderster”, haar deuren binnen het sportcentrum van Ultrasport in Nijmegen Noord (Oosterhout).

Na meer dan 3 succesvolle jaren in Nijmegen Noord vond ik de tijd rijp voor een tweede vestiging van Fysiotherapie De Noorderster in het hart van Nijmegen. De officiële opening van onze nieuwe vestiging was op 1 maart 2021. De praktijk is gevestigd binnen BCN aan de Groenestraat 294, unit 02

Expertises.

Natuurlijk behandelen wij ook andere klachten die te maken hebben met het bewegings- en houdingsapparaat.

Wie zijn wij?

Ons verhaal.

Nadia Dolatabadi

Maikel van Mierle

Fleur Kuijpers

Nadia Dolatabadi

Maikel van Mierle

Fleur Kuijpers

De praktijk

De naamkeuze en logo.

De Noorderster wordt wellicht niet snel geassocieerd met een fysiotherapiepraktijk. Mijn fascinatie voor de hemel en in het bijzonder de sterren was de reden voor het kiezen van een naam waarin het woord “ster” voorkomt. Het woord “Noord” staat voor Nijmegen Noord, waar mijn praktijk is gevestigd. De ster van Nijmegen Noord worden is een ideaal waar ik naar streef als een praktijk die zich onderscheidt!

Symbolisch gebruik ik de naam “Noorderster” door zijn functie als een kompas en meest “lichtgevende” ster aan de hemel. Ik hoop door mijn adviezen en begeleiding mensen te helpen de weg terug te vinden naar hun lichaam; de tempel waarin we huizen. Door ons drukke bestaan en de snelle maatschappij besteden we vaak te weinig aandacht aan de lichaamssignalen of herkennen we ze niet. Het negeren van deze signalen in combinatie met veel stress is de oorzaak van veel voorkomende lichamelijke klachten zonder medisch aanwijsbare reden. Tijdens het behandelproces wil ik mensen graag bewust maken van hoe waardevol ons lichaam is. Ons Lichaam is ten slotte het enige bezit wat dag en nacht voor ons klaar staat en ons tot de laatste dag van ons leven bijstaat. Mijn kernboodschap: Zorg goed voor je lichaam.

De paarse kleur van de letter N in het logo staat voor: innovatie, originaliteit, verfijning, waardigheid, warmte en passie.