Onze behandelingen

Medische fitness.

Door medische fitness werkt u op een verantwoorde manier aan uw gezondheid en conditie. Medische fitness is bij uitstek geschikt voor de beginnende en gevorderde sporters die op zoek zijn naar het geschikte oefenprogramma.

Kom in contact

Hoe gaan wij te werk?

Medische fitness.

Medische fitness is gericht sporten en bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Het verschil met gewone fitness is de specifieke aanpak en de doelgroep waar medische fitness voor bedoeld is. De revalidatie van een blessure of klacht is het voornaamste doel van medische fitness. In dit geval past de fysiotherapeut een aantal revalidatietechnieken toe. Maar ook kunt u door medische fitness uw fysieke vermogen optimaliseren. Dit doet u door een door uw fysiotherapeut opgesteld trainingsprogramma waarmee u uw belastbaarheid op een verantwoorde wijze verhoogt. Door verantwoord trainen en bewegen, functioneren uw spieren en gewrichten goed en blijft uw conditie optimaal

Wanneer medische fitness?

Medische fitness is  uitermate geschikt voor u bijvoorbeeld als:

Doel van medische fitness

Zoals hierboven vermeld is het doel van medische fitness optimaliseren/verhogen van uw conditie en belastbaarheid van uw spieren. 

Wij als fysiotherapeuten richten ons op zowel de algehele conditie als op het specifieke gebied waar u klachten heeft of heeft gehad. U traint onder onze begeleiding met een persoonlijk trainingsschema waarin de conditie, spierkracht en spierstabiliteit centraal staan. Zo creëert u een goed evenwicht tussen de belasting van uw lichaam en de belastbaarheid, dus wat uw lichaam aankan. Uiteindelijk functioneert u hierdoor beter en voelt u zich fitter. 

Eerste afspraak

Kom in contact.

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut zich een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan stelt de fysiotherapeut de diagnose en stelt het behandelplan voor. U bespreekt dit samen, want uw persoonlijke situatie en doelen staan hierbij centraal. Stel dus ook vooral uw vragen aan de fysiotherapeut en vertel wat u graag wilt bereiken. U krijgt dus altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt.

Passie

Ons vak is onze passie! U zult bij ons alleen maar enthousiaste medewerkers treffen die u met passie zullen behandelen.

Waardigheid

Waardigheid staat bij ons hoog in vaandel! Wij zullen altijd waardig met u en uw lichaam omgaan.

Innovatie

Wij blijven de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied actief volgen en toepassen!

Aanvraag verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.