Onze behandelingen

Medical Taping.

‘Medical Taping Concept’ is een tapemethode die in de jaren 1970 in Japan en Korea ontwikkeld is. De bedenkers geloofden dat beweging en spieractiviteit belangrijk zijn bij het behoud en het herstel van de gezondheid.

Kom in contact

Hoe gaan wij te werk?

Hoe werkt Medical Taping.

Bij Medical Taping gebruiken we Cure Tape. Dit is een speciale elastische en antiallergische tape met dezelfde rekkracht als de menselijke huid. De elasticiteit van de tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid zorgt ervoor dat de tape een liftend effect uitoefent op de opperhuid. Hierdoor ontstaat een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk op de pijnreceptoren neemt af en de pijn vermindert direct. Door gebruik te maken van verschillende tapetechnieken, kunnen diverse effecten bereikt worden. Een belangrijk effect is het stimuleren van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

De behandelmethode is uiterst effectief, pijnvrij en veilig.

Kortom; deze methode:
De tape blijft meerdere dagen zitten, ook tijdens het bewegen en douchen. Zo wordt de pijnlijke plek dus langdurig ondersteund, waardoor de genezing sneller optreedt.

Hoe gaan wij te werk?

Bij welke klachten gebruik je Medical Taping.

Medical Taping kan erg goed werken bij:
“Tape activeert de lichaamseigen herstelmechanismen met optimale bewegingsvrijheid”
Medical Taping is:

Eerste afspraak

Kom in contact.

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut zich een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan stelt de fysiotherapeut de diagnose en stelt het behandelplan voor. U bespreekt dit samen, want uw persoonlijke situatie en doelen staan hierbij centraal. Stel dus ook vooral uw vragen aan de fysiotherapeut en vertel wat u graag wilt bereiken. U krijgt dus altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt.

Passie

Ons vak is onze passie! U zult bij ons alleen maar enthousiaste medewerkers treffen die u met passie zullen behandelen.

Waardigheid

Waardigheid staat bij ons hoog in vaandel! Wij zullen altijd waardig met u en uw lichaam omgaan.

Innovatie

Wij blijven de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied actief volgen en toepassen!

Aanvraag verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.