Introductie

/Introductie
Introductie 2021-02-28T10:49:02+00:00

Wie zijn wij

Nadia Dolatabadi

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, een verschijning uit 1971, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben gek op wandelen en fietsen in de natuur, genietend van alle schoonheid die er bestaat. Reizen en meer van de wereld zien is iets dat ik graag doe. Ik ben voorstander van een gezonde en actieve leefstijl, waar bewegen een belangrijk onderdeel van is. Al heel vroeg wist ik dat het zorgen voor mensen mij veel voldoening gaf, daarom heb ik een studie gekozen in de gezondheidszorg.

Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefd vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Daarnaast heb ik gewerkt in een verpleeghuis, waardoor ik ervaring heb kunnen opdoen in de geriatrische zorg. Gaandeweg heeft de zorg voor mijn cliënten een ruimere betekenis gekregen. Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in het behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden.

Mariska van Loon

Mijn naam is Mariska van Loon en ik werk sinds maart 2020 samen met Nadia in Fysiotherapie de Noorderster. Naast fysiotherapeut ben ik gediplomeerd masseuse en bied ik ook losse massages aan.

Voordat ik hier terecht ben gekomen heb ik jaren in een praktijk gewerkt gespecialiseerd in bekken, rug en nekklachten. Daar heb ik enorm veel ervaring opgedaan en dit is dan ook een van mijn expertises.

Om de kwaliteit van mijn behandelingen hoog te houden volg ik natuurlijk elk jaar diverse cursussen. Zo gebruik ik onder andere Dry Needling, Pijn educatie, Sportmassage, Motivational Interviewing en (neuro)mobilisatie technieken om, samen met u, tot het beste resultaat te komen.

Ik geloof in een persoonlijke en vooral ook actieve benadering. Iedereen reageert anders op een behandeling en ieders leven is anders, hierop passen wij in overleg jouw behandeling aan. Daarnaast is het lichaam gemaakt om te bewegen en vind ik het belangrijk om hier door middel van oefeningen ook aandacht aan te besteden.

Ilse Hubers

Mijn naam is Ilse Hubers. Ik ben sinds september 2020 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie De Noorderster.

Als fanatiek sporter heb ik door de jaren heen veel te maken gehad met fysiotherapie. Van jongs af aan ben ik bekend met blessures en revalideren. Door deze ervaringen weet ik hoe het is om tegen problemen aan te lopen die het bewegen en het dagelijkse leven kunnen belemmeren.

Ik heb mijn opleiding fysiotherapie aan de hogescholen Arnhem Nijmegen in 2020 succesvol afgrond in de richting musculoskeletaal. Dit houdt in dat i k met name mensen met klachten aan spieren of gewrichten gerelateerd aan het bewegen kan helpen naar herstel.

Mijn passie en liefde voor sport en bewegen wil ik dan ook graag delen met de medemens middels mijn rol als fysiotherapeute. In de toekomst wil ik mij verder ontwikkelen op het gebied van sport gerelateerde klachten, ongeacht leeftijd en niveau.

Expertise

Onze expertises liggen op het gebied van:
● Nek- en schouderklachten
● Ontspanningstherapie
● Ademhalingstherapie
● Hyperventilatie
● (lage) Rugklachten
● Knie klachten
● Sportblessures
● Medical taping
● Hydrotherapie
● Dry Needling

Natuurlijk behandelen wij ook andere klachten die te maken hebben met het bewegings- en houdingsapparaat.

Praktijken

Na 14 jaar in loondienst gewerkt te hebben, heb ik- Nadia Dolatabadi- in 2015 mijn eerste praktijk geopend in het sportcentrum van Fit For Free aan de Akkerlaan in Nijmegen. Deze praktijk genaamd “Yorbody Fysiotherapie Nijmegen” is al vanaf het begin een groot succes.

Na dit succes ben ik opnieuw de uitdaging aangegaan; 1 september 2017 opende mijn tweede praktijk, “Fysiotherapie de Noorderster”, haar deuren binnen het sportcentrum van Ultrasport in Nijmegen Noord (Oosterhout).

Na meer dan 3 succesvolle jaren in Nijmegen Noord vond ik de tijd rijp voor een tweede vestiging van Fysiotherapie De Noorderster in het hart van Nijmegen.  De officiële opening van onze nieuwe vestiging was op 1 maart 2021. De praktijk is gevestigd binnen BCN aan de Groenestraat 294, unit 02

De naamkeuze en logo

Fysio de Noorderster

De Noorderster wordt wellicht niet snel geassocieerd met een fysiotherapiepraktijk. Mijn fascinatie voor de hemel en in het bijzonder de sterren was de reden voor het kiezen van een naam waarin het woord “ster” voorkomt. Het woord “Noord” staat voor Nijmegen Noord, waar mijn praktijk is gevestigd. De ster van Nijmegen Noord worden is een ideaal waar ik naar streef als een praktijk die zich onderscheidt!

Symbolisch gebruik ik de naam “Noorderster” door zijn functie als een kompas en meest “lichtgevende” ster aan de hemel. Ik hoop door mijn adviezen en begeleiding mensen te helpen de weg terug te vinden naar hun lichaam; de tempel waarin we huizen. Door ons drukke bestaan en de snelle maatschappij besteden we vaak te weinig aandacht aan de lichaamssignalen of herkennen we ze niet. Het negeren van deze signalen in combinatie met veel stress is de oorzaak van veel voorkomende lichamelijke klachten zonder medisch aanwijsbare reden. Tijdens het behandelproces wil ik mensen graag bewust maken van hoe waardevol ons lichaam is. Ons Lichaam is ten slotte het enige bezit wat dag en nacht voor ons klaar staat en ons tot de laatste dag van ons leven bijstaat. Mijn kernboodschap: Zorg goed voor je lichaam.

De paarse kleur van de letter N in het logo staat voor: innovatie, originaliteit, verfijning, waardigheid, warmte en passie.