Introductie

/Introductie
Introductie 2021-10-24T21:08:56+00:00

Wie zijn wij

Nadia Dolatabadi

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, een verschijning uit 1971, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben gek op wandelen en fietsen in de natuur, genietend van alle schoonheid die er bestaat. Reizen en meer van de wereld zien is iets dat ik graag doe. Ik ben voorstander van een gezonde en actieve leefstijl, waar bewegen een belangrijk onderdeel van is. 

Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefd vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Daarnaast heb ik gewerkt in een verpleeghuis, waardoor ik ervaring heb kunnen opdoen in de geriatrische zorg. Gaandeweg heeft de zorg voor mijn cliënten een ruimere betekenis gekregen.

Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in het behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden.


Maikel van Mierle

Ik ben een betrokken en gedreven fysiotherapeut en ik kom uit Beuningen. Ik ben sinds 2018 werkzaam als algemeen fysiotherapeut, waarbij ik patiënten met een grote verscheidenheid aan lichamelijke klachten help.

Tijdens mijn opleiding heb ik extra een minor Manuele Therapie gevolgd. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik sinds september 2021 de opleiding Osteopathie.

In mijn werk als fysiotherapeut vind ik een persoonlijke benadering, en het samen werken met u naar een oplossing voor uw klachten, erg belangrijk.

In mijn vrije tijd sport ik erg graag. Sporten is voor mij een echte uitlaatklep!

Fleur Kuijpers

In Juni 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als fysiotherapeut. Samen met mijn vriend woon ik in Nijmegen en oorspronkelijk kom ik uit het Brabantse Uden. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in en op pad met onze hond. Verder hou ik van gezelligheid met vrienden en familie om mij heen.

Na mijn afstuderen heb ik mij breed kunnen ontwikkelen. Ik heb zowel ervaring opgedaan binnen de revalidatie, als in een reguliere praktijk. Mijn affiniteit ligt bij de algemene fysiotherapie, de ouder wordende mens, chronische-, neurologische- en oncologische klachten.

Als fysiotherapeut ben ik erg betrokken en sta ik met veel enthousiasme voor u klaar. Met een brede blik kijk ik naar uw klacht, stel alles in het werk om uw welbevinden te verbeteren en uw klachten te verminderen.

Expertises

Onze expertises liggen op het gebied van:

 • Nek -en schouderklachten
 • (lage) Rugklachten
 • Heupklachten
 • Knie klachten
 • Oncologische revalidatie
 • Covid revalidatie
 • Ontspanningstherapie 
 • Ademhalingstherapie
 • Triggerpointmassage
 • Bindweefselmassage
 • (Sport)massage
 • Sportblessures
 • Medical taping
 • Dry Needling

Natuurlijk behandelen wij ook andere klachten die te maken hebben met het bewegings- en houdingsapparaat.

Praktijken

Na 14 jaar in loondienst gewerkt te hebben, heb ik- Nadia Dolatabadi- in 2015 mijn eerste praktijk geopend in het sportcentrum van Fit For Free aan de Akkerlaan in Nijmegen. Deze praktijk genaamd “Yorbody Fysiotherapie Nijmegen” is al vanaf het begin een groot succes.

Na dit succes ben ik opnieuw de uitdaging aangegaan; 1 september 2017 opende mijn tweede praktijk, “Fysiotherapie de Noorderster”, haar deuren binnen het sportcentrum van Ultrasport in Nijmegen Noord (Oosterhout).

Na meer dan 3 succesvolle jaren in Nijmegen Noord vond ik de tijd rijp voor een tweede vestiging van Fysiotherapie De Noorderster in het hart van Nijmegen.  De officiële opening van onze nieuwe vestiging was op 1 maart 2021. De praktijk is gevestigd binnen BCN aan de Groenestraat 294, unit 02

De naamkeuze en logo

Fysio de Noorderster

De Noorderster wordt wellicht niet snel geassocieerd met een fysiotherapiepraktijk. Mijn fascinatie voor de hemel en in het bijzonder de sterren was de reden voor het kiezen van een naam waarin het woord “ster” voorkomt. Het woord “Noord” staat voor Nijmegen Noord, waar mijn praktijk is gevestigd. De ster van Nijmegen Noord worden is een ideaal waar ik naar streef als een praktijk die zich onderscheidt!

Symbolisch gebruik ik de naam “Noorderster” door zijn functie als een kompas en meest “lichtgevende” ster aan de hemel. Ik hoop door mijn adviezen en begeleiding mensen te helpen de weg terug te vinden naar hun lichaam; de tempel waarin we huizen. Door ons drukke bestaan en de snelle maatschappij besteden we vaak te weinig aandacht aan de lichaamssignalen of herkennen we ze niet. Het negeren van deze signalen in combinatie met veel stress is de oorzaak van veel voorkomende lichamelijke klachten zonder medisch aanwijsbare reden. Tijdens het behandelproces wil ik mensen graag bewust maken van hoe waardevol ons lichaam is. Ons Lichaam is ten slotte het enige bezit wat dag en nacht voor ons klaar staat en ons tot de laatste dag van ons leven bijstaat. Mijn kernboodschap: Zorg goed voor je lichaam.

De paarse kleur van de letter N in het logo staat voor: innovatie, originaliteit, verfijning, waardigheid, warmte en passie.